Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans ljus

Hans ljus

hans ljus berörde hennes

det ljusa i henne

hans ljus

strålade samman

med hennes

hennes ljus

blev starkare

starkare

hans ljus 

är

det vackraste

det vackraste

hon vet




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-09 10:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VACKERT!
2013-11-10

    ej medlem längre
Det finns ingen större kraft än när polerna samljusar

Fint skildrat Ninom!
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP