Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fast, flytande, gas


Snödroppskristall

Is

snödroppskristall

vatten

droppe

av liv

 i min hand

jag frågar dig 

hur man älskar

som du

när

livet

är så kort

du svarar

i tårar

lyser så vackert

i solen

 idag 

en dag

är du inte längre

bara något

annat

livets eviga cykel

ånga

vatten

is

vatten 

ånga

is

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-09 10:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart skrivet
2013-11-10

  ULJO
Fint förmedlat
2013-11-09

  Lars Hedlin
Jätte bra skrivet!
2013-11-09

  Anya VIP
Vattnets kretslopp fint gestaltat.
2013-11-09

  Rozsi.kovacs

Så ljuvliga toner
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP