Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina

 

 

Dina

 

kyssar

som

bryter

 

min is

 

är alltid

de vackraste

 

älskade

 

du förstår

dina

 

de når alltid

djupt in

 

in 

bilder spelar 

 

jag ser

du

 

du är den

 

jag älskar

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-09 18:38



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Mycket fin text
2013-11-11

  Lars Hedlin
berörande ömt!
2013-11-10

    ej medlem längre
Känslosam och vacker!
Kram
Z*
2013-11-10

  ULJO
Mycket vackert
2013-11-09

  M:tin
Gillar!
2013-11-09

  Eliza-69
vackert..
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP