Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se

Se

se hennes

stumma läppar

 

 

se

hon ler inte

 

hon borde älska vinden

hon borde det

 

hon borde

andas den i sina lungor

 

 

men det är så

när vingar inte bär

när smärtan stannat här

 

när allt hon håller kärt

inte längre är

 

tysta gåvor

sjunger inte längre

hennes röst är stum

 

hon har inte glömt

livet hon drömt

 

 

 

 

i skuggan?

ser hon sin egen

hon betraktar den

 

ser

den är det

levande

som hon?

 

hon

hon ser in

in

 

där

hon är

 

hon har kommit

för att stanna

i hans händer en gång

 

någonstans

i verkligheten

där kärleken bor

i framtiden?

 

vingar hon ser

av guld

 

hennes framtid?

 

 

hennes ögon lyser

hennes hjärta

känns varmt

 

hoppet vaknar

hon ler

hon älskar

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-11-09 19:05



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Hon borde

Ja, det tycker jag att hon ska

Det är hon väl värd

hihihi

Kramar..
2013-11-16

  Lars Hedlin
Så otroligt fint!
2013-11-10

  ULJO
Ljuvlig läsning
2013-11-09

    Max Poisé
Suveränt!
2013-11-09

  thyra
Vacker med gott slut :)
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP