Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåva

Jag vet

jorden är rund

som livet en gåva 

som du

älskade

 

jag älskar

gravitationen

mellan oss

 

du ger mig

himmelen

här på jorden

du ger

 

du ger mig havet

att älska

 

du

du ger

utan att förvänta

det är så fint

att se

 

att känna

att återgälda

din gåva

 

att se att ge

kärlek

 

utan att be

om att få

jag ser

 

din gåva

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-11-10 12:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ojoj så underbart vacker!
2013-12-08

  Anya VIP
Mycket fint om ovillkorlig kärlek.
2013-11-17

  axveronika
Härligt enkelt mjukt och förtröstansfullt
2013-11-11

    ej medlem längre
så otroligt fint
2013-11-11

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta fina!
2013-11-11

  Angela Bohlin VIP
"att se att ge kärlek utan att be om att få"...varma och tänkvärda rader... gillar!
2013-11-11

  Linda CH VIP
Av tacksamhet glimrar dina ord! Så vackert!
2013-11-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
Gåvligt fin
2013-11-10

  Sofhia Wirström
vackra
varma rader
2013-11-10

  ULJO
Vackert
2013-11-10

    Birgersdotter VIP
Vacker kärleksgåva
2013-11-10

  Rozsi.kovacs

Så fint om den vackra gåvan
2013-11-10

    ej medlem längre
Nåd....
2013-11-10

  Daniela I
Vacker :)
2013-11-10

  Katinka VIP
Så fin. Man blir aldeles varm.
2013-11-10

    ej medlem längre
så fin!
2013-11-10

  Lars Hedlin
Själa värmen sprids med dina ord ,) kram
2013-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP