Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom

Ord

jag söker

men finner ej

det vackra

tomhet

tomt

utan

ord




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-15 19:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA så kan det vara ibland!
2013-11-16

    Ken Cassel
Ja, utan ord blir det tomt

ji,atoin filjnm,lok

Sådär kan man ju inte snacka heller

:))

Kramar
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP