Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stumma kyssar

Stumma kyssar kan inte dö

talar i snö

ord för att leva

överleva

vinden stormar livet 

allt är

det vi tror 

att det är

ljuset

så lysande klart

som ett inre 

innersta rum

vi tänder en låga

i skuggspel

man ser

älskande andas i natten

där himmelen viker sitt löfte

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-11-18 22:00



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Så vacker o skir där himmelen
viker sitt löfte
2013-11-19

  Lars Hedlin
En mycket mycket bra dikt!
2013-11-19

  Let it go VIP
bönen jag ber
bär det jag inte ser
jag lyssnar
efter stumma kyssar
i dina ord jag hör
en längtan som berör
tack
2013-11-19

  M M Mannheim VIP
Lysande som dina ord!
2013-11-18

  M M Mannheim VIP
Det här var poesi! Ord som föder ord, likt en havande kvinna.
2013-11-18

    Birgersdotter VIP
Spännande..fin poesi
2013-11-18

  ULJO
Berörs mycket starkt av din poesi
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP