Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blänker

Han viker mitt löfte

av ord brutna

som helande ande

hon den skygga 

bär dem

som svävande tankar i luften

se nu

hur pärlor blänker

 

i månsken

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-20 18:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VACKERT!
2013-11-25

  ULJO
Tjusigt
2013-11-22

    ej medlem längre
mycket fin text…gillar
2013-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP