Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han?

 

Han

dina djupa

strålar av sol

mäktige man

djupt inne

i mitt vackraste minne

dina helande

händers kraft

strålar av sol

jag älskar

han




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-22 20:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet
2013-11-25

    ADI Nehlin
underbar känsla du förmedlar
2013-11-23

  ULJO
Kärlek
2013-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP