Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ljus

Du

 

 

du

ljus 

 

energi som

solens strålar

 

väcker något

 

allt

 

allt

 

du väcker

 

hjärtats lust

 

kärlekens ande

 

allt som är

 

är

 

 

blir

 

blir liv

 

 

liv




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-24 10:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar!
2013-12-08

  Lars Hedlin
Så bra skrivet!
2013-11-25

  ULJO
Ljust och vackert
2013-11-24

  Rozsi.kovacs

Beutyful poem
2013-11-24

    ej medlem längre
fin!
2013-11-24

    Ken Cassel
Och skiner upp gör jag, Nina :))

Kramar..
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP