Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller

Vattnet strilar

droppar

 

ner

 

renar

hjärtat

hjärtat

ser

 

min hud

är våt

 

mina tårar

faller inte mer

 

faller inte ner

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-24 11:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
berörs inom! kram
2013-11-25

    ADI Nehlin
fin berörande text
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP