Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att änglar

Jag tycker om din själ

hur den känns

i dina ord

när jag läser dig

jag tycker om din omtanke

och värme som sprids

genom dina ord

inuti mig

jag tycker om

poeter som du

som skriver så mjukt

att änglar ler

i himmelen




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-26 21:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så mjukt och vackert budskap!
2013-12-08

  ULJO
Strålande
2013-11-27

  queenia
du vidrör det finaste med dina ord. Tack.
2013-11-27

  Lars Hedlin
Så så fint!
2013-11-27

  Eliza-69
vackert
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP