Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viska


Befriar

Du befriar mig

med mjuka kyssar

med smekande händer 

du befriar mig

med varma blickar

men vackra leenden

med omtanken i ditt hjärta

du befriar min själ

men din kärlek

den får vingar och svävar

ja min själ känner

den känner sig

älskad

av dig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-27 15:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar ;)
2013-11-28

    Birgersdotter VIP
Så härligt.Fint skriven
2013-11-28

  Katinka VIP
Så vackert. Precis som man önskar sig kärleken.
2013-11-27

  M:tin
Riktigt vackert!!!
2013-11-27

  Sofhia Wirström
fina rader
vackra rader

2013-11-27

    ej medlem längre
Underbara rader o budskap..
2013-11-27

    ej medlem längre
Stora varma känslor du beskriver här.. längtansfull
vacker!
Z*

2013-11-27

    Dan Myrbeck
Vacker och fin!
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP