Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnan?

Älskade

vet du

jag räknar dem

fortfarande 

stjärnorna

ända sen den dagen

dag efter dag

natt efter natt

men vet du

de är så många

om jag bara kunde se

finna 

bland alla tusen

miljoner

miljarder

dag efter dag

önskar jag finna den

på himmelen där

finna

den stjärnan som är du

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-11-29 18:18



Bookmark and Share


  ULJO
Urtjusigt
2013-12-02

  Rozsi.kovacs

Så ljuvlig andas dina kärleks fulla
ord
2013-12-02

  Marianne Räf
Så strålande vackert om
svindlande mångfald. Jag
har också sökt en stjärna.
Tror nu den finns på Jorden!... :D
(I mänskogestalt!) ;D
2013-12-01

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
mycket fint skrivet! =)
2013-11-30

  Lars Hedlin
Underbart fint!
2013-11-30

    Birgersdotter VIP
Så fin-den berör mig.
2013-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
Så väldigt fint...
2013-11-29

    ej medlem längre
Strålande vackert!
Z*
2013-11-29

  Linda CH VIP
Mjukt och vackert!
2013-11-29

  Niclas Petersson VIP
Fint.
Gillar.
2013-11-29

  Eliza-69
verkligen vackert
2013-11-29

    ej medlem längre
otroligt vackert skrivet
2013-11-29

    ADI Nehlin
vackert skaldat
2013-11-29

    ej medlem längre
Mycket vacker!!
2013-11-29

  M:tin
Å så vacker Nina!!!
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP