Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
PoetryArt Le parfume


e

E som i

extra

det är det där

det där

det där du har

du har det där

som är så där

extra

som ingen annan har

ja visst. visst har de också något

något som ingen annan har

men du har det där

det där du har

det där

EXTRA




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-06 18:32



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
E eller e
som i det mesta som är du
och allt det som kommer ifrån dig ...

Det är mersmak i dina ord ...
... lite av det där Extra ...
... som är du ...
2013-12-07

    ej medlem längre
Väldoftande text!
2013-12-07

  Lars Hedlin
Fint!
2013-12-07

  M:tin
Nina har det där E-XTRA :)
2013-12-07

  M:tin
Vilken fin tjej du är!!!
2013-12-07

  Eliza-69
Gulligt..
2013-12-07

  Katinka VIP
Söt!
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP