Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelen

Älskade jag vill tala

jag vill säga dig

det jag känner

då vi möts under himmelen

 

för himmelen är så vacker då

när allt jag känner är kärlek

vilandes i din mjuka famn

 

jag ser dig älskade jag ser

och jag ler som du

 

när vi möts i djupa blickar

är himmelen

är ett porträtt i pasteller

och du är min vackraste siluett

 

jag vet du vet

hur det är att älska

 

det känner jag i dina tysta blickar

i dina händers talan

 

och min hud vill känna dig

älska dig

bara älska dig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-30 16:46



Bookmark and Share


  ULJO
Detta kallar jag poesi
2013-12-02

  Marianne Räf
Hud & Kärlek, det är mycket med det!
Eller hur.... ?! Å gott å veta att den
där personen finns någonstans, där
är Himmel! Skriv en dikt om hur man
kan nå dit. Kramar :D
2013-12-01

  Lars Hedlin
Så skirt så vackert så ömt!
2013-12-01

    ej medlem längre
poetiskt, vackert
2013-12-01

  aol
underbart skaldat och så berörande,
2013-12-01

  ResenärGenomLivet VIP
Varmt och mycket fint...
2013-11-30

  M:tin
Tycker om!!!
2013-11-30

    ej medlem längre
Kristallklart och utmanande

2013-11-30

    ej medlem längre
Djup suck in i din vackra poesi..
2013-11-30

    Ken Cassel
Men så trevligt, Nina :)

Ja, jag älskar dig också

min vän

hihihi

Kramar

Ken
2013-11-30

  Katinka VIP
Det vackraste jag läst på mycket länge.
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP