Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berget talar

Berget talar

kärlek

i vindar

i moln

i svävande ande

för det är väl så

när man älskar

när man står där

med pirret i magen

på toppen

den vackra vyn

allt man älskar

och ser inte

avgrunden

den djupa

man ser ner

funderar 

allt som lockar 

kastar sig ut för ett stup

faller faller älskar faller

hoppas att man landar mjukt

i kärlek i kärlek

berget talar

kärlek

i vindar

i moln

i svävande ande

för det är väl så

när man älskar

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-12-01 10:17



Bookmark and Share


  Let it go VIP
...eller så kraschar man, och börjar om, igen och igen. Tittar och ger; aldrig upp :)
2013-12-03

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
2013-12-01

    ej medlem längre
"faller faller älskar faller" där föll jag!
Handlöst.."för det är väl så.."
Mm.. den finns överallt...kärleken genomborrar berg och granit. Du..vacker som en slipad diamant..
Jag blir explosiv.. het som..dynamit...kom..kom hit....snälla..dröm

2013-12-01

  Marianne Räf
Härligt om det käraste...! ;D
2013-12-01

    ej medlem längre
Suverän!
2013-12-01

  Rozsi.kovacs

så underbar vacker en fin symfoni
2013-12-01

  Sofhia Wirström
dina ord är starka
fina
varma
älskar hur du förmedlar
dessa tankar
vi alla känner igen

2013-12-01

  Federico Romano
Kärlek är det man uppfattar som det rus man får, men kan mycket väl vara det man önskar att det vore..
2013-12-01

  Lars Hedlin
Starka mäktiga känslor!
2013-12-01

    ej medlem längre
Uppskattar de öppna frågorna,
älskar innehållet,
och hur det än går så är min erfarenhet att det är värt fallet :)
Fint skriver du.

2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP