Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det?

Jag försöker se det

se

lära

jag försöker förstå det

jag försöker

det gör jag

men ibland är det svårt att se

och förstå

det




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-04 22:12



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja - bra!
2013-12-05

  issac.a.m
Gillar. .
2013-12-05

  aol
så är det för oss alla iland,
2013-12-05

  Lars Hedlin
JA ibland tar det lite tid..kram
2013-12-05

    ej medlem längre
fin men kryptisk text..
2013-12-05

  queenia
anar känslan, och det:et.... fint beskrivet.
2013-12-05

    ej medlem längre
Mycket svårt för alla..

En objektivitet finns inte!
2013-12-04

  M:tin
Vilket? Blir jag nyfiken på :)
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP