Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lilla?

Det lilla

det betyder

det gör det

mycket

och faktiskt 

mycket mer

det betyder

faktiskt

egentligen allt?

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-05 16:47



Bookmark and Share


  ULJO
Gillar den tanken
2013-12-07

  Lars Hedlin
Bra Just så!
2013-12-06

  M:tin
Gillar!
2013-12-05

  Delilah Juno VIP
Så spännande verkar det och man tänker vad är "det lilla"? Som kan betyda allt. Vill man veta ... tips liksom.
2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP