Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarar

Du svarar

med blicken

med munnen 

med kroppen

 

du svarar

starkt

 

och orden

som inte talas

kan jag ändå höra

inuti




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-05 16:51



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra om ordlös kommunikation!
2013-12-06

    ej medlem längre
Härligt!
2013-12-06

  Lars Hedlin
Så fint....
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP