Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om allt det goda man kan göra för andra…man kan förändra så mycket...


Göra?

Du kan göra det

det kan du

om du vill

du kan göra det så

liksom

det kan du

eller kanske kan du göra det

annorlunda

man kan göra så mycket

för varandra

för andra

och alla de andra?

ja man kan det

om man vill

och det vill jag

vill du?

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-06 02:19



Bookmark and Share


  ULJO
Stående ovationer
2013-12-07

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...
2013-12-07

    Dan Myrbeck
Bra - ... självklart!
2013-12-06

    ej medlem längre
Japp!
2013-12-06

  Lars Hedlin
En längtan och förfrågan!
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP