Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Jag ser

vita  flingor faller ner

ner ner

jag ser

det vita 

det ljusa

gnistrande

mitt liv är en dröm i vitt

vackert

allt känns ljusare nu

det känner jag 

i hjärtat

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-07 10:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...så känns det...ljusare och mer hoppfullt...
2013-12-07

    ej medlem längre
Vacker som en dröm!
2013-12-07

  Lars Hedlin
Mycket vackert!
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP