Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjukheten

Jag ser den

i dina ord

den

ömheten 

som lågan i mitt bröst

snön faller 

jag faller

och allt jag ser är du

och allt jag känner är du

du och dina kyssar

du och dina mjuka läppar

tunga 

djupa

ögon

det är så lätt att älska

rymden i dig

själen i dig

ja

det är så lätt att älska

mjukheten

i dina ord




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-12-07 10:57



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vackert och behagligt!
2013-12-09

  ULJO
Sagolikt vacker denna text
2013-12-07

  Rise Little One
Jag ser den i dina ord vännen...
2013-12-07

  M:tin
Det är så lätt att tycka om dina ord!!!
2013-12-07

  bittemi VIP
Njutbart att läsa denna vackra dikt!
2013-12-07

  louisegirl
Så fint skrivit!
2013-12-07

  Eliza-69
Så vackert
2013-12-07

  Katinka VIP
vad vacker, mjukt fint.
2013-12-07

    ej medlem längre
Obeskrivligt vacker!
2013-12-07

  Lars Hedlin
Så fint
2013-12-07

    ej medlem längre
Mycket vackert
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP