Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet det

det gör jag

jag vet att jag älskar det

att jag borde det

och jag vet att en dag

blir det så

det jag älskar

det jag önskar

djupt inom mig




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-07 11:02



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
djupvisshet
skriver du

såvackert
2013-12-07

  Eliza-69
Varm längtan
2013-12-07

  Lars Hedlin
Varmt
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP