Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill nå din himmel

möta den stark i hjärtat

varm i själen

i blickarna våra

djupa av smärta

djupa av kärlek

jag älskar dig så att det gör ont

jag kan känna mitt hjärta bulta

jag vet vad kärlek är

kärleken är dina händer

dina ögon

din kropp

du omsluter hela mig

ja du är himmelen

min himmel

min käraste

kärlek

jag vill bara

älska dig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-12-07 19:57



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vackert när DU blir himmelen. Starkt!
2013-12-09

    Birgersdotter VIP
vacker kärlek
2013-12-09

  Linda CH VIP
Kärlek som känns!
2013-12-09

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-12-08

    Aquatiden
Wow. Otroligt vackert!
2013-12-08

  M M Mannheim VIP
Ja, sådan kärlek känner många av oss igen.
2013-12-08

    ej medlem längre
så fin så!
2013-12-07

  ULJO
Så vackert
2013-12-07

  Lena Själsöga Keijser
i en bild ser jag dina ..ja, titlar heter det
och de är vackra...andas i meningen av dina ord...vilka ser jag .. nu mjukheten så nå ... jag ser e

det är fint höra dina ord glittra
2013-12-07

    ej medlem längre
Åh!Mamma Mia! Jag smälter av dina lena ord!
2013-12-07

  Eliza-69
Så fin
2013-12-07

  M:tin
Oj så vackert!!!
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP