Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känna

Känner

känna

känna?

vad vore ett liv utan att känna?

känna kärlek?

lycka?

sorg?

känna smärta?

det betyder ju

att jag har älskat?

så jag älskar det

att känna

känna




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-12-08 10:02



Bookmark and Share


  Let it go VIP
Vackert, viktigt och riktigt. Våra tårar är våra kvitton på att vi haft något fint.
2013-12-13

    Birgersdotter VIP
Känns bra de...
2013-12-08

  ULJO
Bra tema på denna text
2013-12-08

  Lars Hedlin
JA bra med känslor...
2013-12-08

    ADI Nehlin
bra frågor, bra text
2013-12-08

  Eliza-69
Känna är bra
2013-12-08

    ej medlem längre
Härligt med känslor!
Ibland stormar de så häftigt att jag blåser omkull =O
Z*
2013-12-08

  M:tin
Kloka ord!!!
2013-12-08

  Katinka VIP
Sanningsord. Fint!
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP