Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låt skriven av Erik & Anna 14e Mars 2006


Du&Jag

Du och jag vi drömmer om ett liv
Utan problem och hinder
Ett liv som inte är så patetiskt
Som du säger var dag ut och in
Du&Jag -REF

Du och jag vi drömmer om ett livUtan problem och hinderEtt liv som inte är så patetisktSom du säger var dag ut och inDu&Jag -REF

 

Du Finns där varje dag för mig
Det enda jag behöver
För att kunna andas just idag
Du minns vem jag en gång var
Och jag älskar dig för att du alltid är
Och låter oss vara som vi en gång var
Du&Jag -REF

 

Ibland kommer dom där människorna
in trots vi byggde ett stort filter
och förstör våra plåster på våra sårbara sår
hur ska vi klara oss - om dom tränger sig in
hur ska vi klara oss levande ur detta
finns det ett liv utan problem
Du&Jag - REF

 

Du och jag drömmer ett liv
Jag drömmer om att du håller i min hand
Aldrig släpper taget
Ett skal för att skydda allt vi har
Alla drömmar som finns kvar
Följ med mig
Till ett liv utan problem
Du&Jag - REF




Fri vers av Lilla trollet
Läst 500 gånger
Publicerad 2006-03-14 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet