Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar

Vet du

älskade

hur

jag önskar

ditt hjärta

jag önskar

ditt ljus

din ande

jag ser

jag behöver andas 

liv

jag behöver bludna 

se

jag behöver känna

det

jag blundar nu

och ser

jag ber

din ande

vakna

känn se

som jag vill se

det är så 

min älskade

mitt hjärta

har vaknat

och se

jag älskar

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-14 09:28



Bookmark and Share


  ULJO
Ömsint och vackert skriftat
2013-12-16

  ResenärGenomLivet VIP
Kärleksfullt och fint...
2013-12-14

  Palett
Vackert och ömsint.
2013-12-14

  Lars Hedlin
Härligt ömt!
2013-12-14

  M:tin
Vacker!!!
2013-12-14

    ej medlem längre
alldeles underbar!
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP