Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försent?

Det är försent nu?

jag tänker det

i orden

försent

trädens tystnad

vit som snö

snöflingor faller

på det mjuka

vindar kalla

kalla

mitt hjärtas is

utan sol

söker då

det mjuka 

en ängel av is




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-14 09:49



Bookmark and Share


  M:tin
Det sägs att det aldrig är försent att älska!?
2013-12-14

  Lars Hedlin
JA en början...
2013-12-14

    ej medlem längre
en början ju..
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP