Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
PoetryArt


I mitt hjärtas tysta slag

 

Älskade

älskade

du

 

rymden

 vilar

i tystnad

inom galaxer

inom stjärnornas rymd

det är där du berör mig

för det är mitt hjärtats lag

 i mitt hjärtas tysta slag

anden vilar i rymden

själ söker själ

om ödet vill

i hjärtat

vill

 

hjärtat slår

älskar

din själ

älskar 

din själ

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-12-14 14:34



Bookmark and Share


  M:tin
Så vacker Nina!!!!!!
2016-05-14

  Rozsi.kovacs

vackra toner som den ljuvaste musik
ögat glänser av mystik
2013-12-17

  Anoo Niskanen VIP
Vacker!
2013-12-17

    Max Poisé
Det smyger sig in som en vacker melodi.
2013-12-16

  Lars Hedlin
Underbart och ömt!
2013-12-15

    maija tuori

Fin ...
2013-12-14

    ej medlem längre
Fin i all sin prakt
2013-12-14

  Linda CH VIP
I hjärtat ryms hela universum! Du skriver vackert....
2013-12-14

    ej medlem längre
Så härligt..
2013-12-14

    Ken Cassel
hihihi

Kramar
2013-12-14

  M:tin
Oj vad jag tycker om!!!
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP