Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
PoetryArt Luminescence


Transcendent

 

Luminescence

mitt liv

stannade

val

avgjorde

mitt ödes tunga

trans

en dans

liv i transcendent

djupt

in

i det djupa

önska

fånga mina drömmar

genom

tid

tid 

tillbaka

till att älska

liv i ord

förlåta

älska

bara älska

 

transcendence

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-14 21:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du skriver med en stor inlevelse..;)
2013-12-15

  M:tin
Jag tycker om dina dikter!!!
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP