Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finna en dröm

Finn din dröm
någonstans
men inte här
inte nu

låt längtan växa
saknaden gnaga
tystnaden eka
för att sakta sakta
klinga ut i intet

den mörka tiden
i hjärtat
i året
längtar
till värmen
glädjen
ljuset och ruset
där pulsarna sjunger
blodet rusar
inget känns svårt
när värmen och ljuset råder

en stum tunga
bunden av ovana att brukas
överbelastad av obrukade ord
som inte fått komma fram
inte fått nå
eller beröra

en trötthet
djupt rotad i själen
en frustration
gnagande
bitande
irriterande
en vilja
att göra så mycket
men inte ensam
inte ensam nu i vart fall

drömmen om en delad dröm
drömmen om att finna någon
som vill dela drömmen
skapa nya fina drömmar

jag vill finna min dröm
vill du bli min dröm?




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-17 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP