Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
PoetryArt


Som

 

Ord

varma

ord som

mjuka läppar

smakar sötman

i orden jag känner

hur härligt du bränner

i känslan du bekänner

i hjärtat som känner

mjukhetens tunga

sensualism

allt

berör mig

djupt inom

i tankarna

djupt inom

i de vackraste orden

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-18 17:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Varmt ömt fint!
2013-12-19

    Ken Cassel
Du är vacker (:
2013-12-18

  Eliza-69
Vacker
2013-12-18

  M:tin
Du kan verkligen beröra med ord du! Konst!!!
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP