Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek?

Du talar i mina tankar

Kärleksord

visst hör jag 

de som älskar

för bara de som gör det

kan det?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-18 23:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!

2013-12-19

    ej medlem längre
så fin!
2013-12-19

  M:tin
Du är ju bara för bra, helt enkelt!
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP