Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
PoetryArt


Fyllas ?

Tom

uttömd

dränerad?

jag ber

er

snälla låt mig fyllas

av det

det man fylls av

när man är det

låt mig fyllas av 

himmel

av jord

av rymden

i ord

låt mig fyllas av stjärnor om natten

det är där man finner den heliga skatten

när orden far runt

viskar kärlek jag drömt

och änglarna ser 

när jag älskar och ler 

för kärleken fyller det tomma i mig

så att jag kan älska dig

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-19 16:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker sårbar!
2013-12-26

  axveronika
Vacker!
2013-12-25

  ULJO
Allt gott till dig
2013-12-20

  Linda CH VIP
En kärleksboost att ta till sig!
2013-12-20

    Birgersdotter VIP
känns igen..vila nu
2013-12-20

  Anya VIP
Igenkännande och starkt. hoppas diktarjaget kan få lite påfyllning!
2013-12-20

  M:tin
Jättefin!!!
2013-12-19

    ej medlem längre
det här är bra!
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP