Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där jag lever




så stannar dagen
vilar sig mot förr
när natten sänder sina bilder

med svepande tyg
glider min skepnad över gränsen
till det rike av skuggor
där jag lever

och längtan gläntar på sitt förhänge
till en värld av drömmars färger






Fri vers av kath
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-03-15 06:36



Bookmark and Share


    Hans VIP
jag tycker mycket om bildspråket i dikten. Tack
2006-03-15

    ej medlem längre
Härligt ,en äkta Kath-dikt,
drömsk och magisk, med underbara ord.
2006-03-15

  karenina VIP
jag håller med cathy.. du skriver alltid så vackert, orden de går rakt in.. så stilla, skört och finstämt fångar du vemodet..
2006-03-15

  Teresia Ridell
Finstämt, sorgset.
Känner igen mig i livet i skuggorna med längtan som hägrar.
2006-03-15

    Bodil Sandberg
Din poesi gör mig alldeles lyrisk...du är oerhört duktig på att fånga stundens känsla...
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath