Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rygg?

Din rygg visar mig

vem jag är

i dina ögon?

eller egentligen är det nog så

att din rygg visar mig

hur liten du är

i hjärtat?

så jag tänker nog tänka så

att din rygg behöver värme

kärlek

kanske även från mig?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-20 16:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra och fin!
2013-12-22

  Kim VIP
Ja har ingen aning om vem ryggen tillhör, men ibland är det bra slösa med kärlek, ibland kanske man kan kräva mer än en rygg… ha en ryggfri jul!
2013-12-21

    ej medlem längre
varma tankar..
2013-12-21

  ULJO
Fint tänkt
2013-12-20

  Eliza-69
Fint..
2013-12-20

    Birgersdotter VIP
ja tänk vad kropp språk avslöjar
2013-12-20

  Linda CH VIP
Fin tanke att ge kärlek till den som behöver den som mest!
2013-12-20

    Ken Cassel
Och jag som trodde att det var någon som ville få dig på rygg, Nina

hihihi

Skoja bara!

(::
2013-12-20

  M:tin
Berör!
2013-12-20

  M:tin
Berör!
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP