Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
PoetryArt


Hjärteljus

 

 

 

Hjärteljus

hjärtats ljus

älskade

du brinner

så varmt

så hoppfullt

i mitt hjärta

jag vet

att du är kärlek

ren och fin

underbar energi

jag känner din styrka i mig

jag känner det när jag älskar

jag vet att du lever 

för evigt

för evigt

min vackraste kärlek

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-22 13:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-12-23

  ResenärGenomLivet VIP
Sköna ord...så vackert och kärleksfullt...
2013-12-22

  M:tin
Oj så fin!!!
2013-12-22

  Eliza-69
Ååh så fin..
2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP