Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

 

ljus

 

jag ser dig

i lågan 

i solen 

i luften

i allt

 

jag känner dig

i mina händer

i mitt hjärta

i luften omkring

 

jag känner dig

i möten

med änglar

 

jag ser dig om natten 

på himmelen

 

 jag ser dig

i djupa blickars möten

 

 

ljus

jag känner dig

jag vet vem du är

 

du strålar av värme

av kärlek

du pirrar

 

ljus

du möter mig

i kärlek

 

utan dig

vore jag intet

 

ljus 

du är llv

du är livet

du är kärleken

du är ljus

 

ljus

du är kärlek

du är liv

du är liv

 

ljus

jag älskar dig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-23 08:34



Bookmark and Share


    AA VIP
Fin.
2013-12-24

  Lars Hedlin
Bra och själslig ;) kram
2013-12-23

  M:tin
Gillar!!!
2013-12-23

  Flicis VIP
Väldigt djupt enligt min mening.
2013-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP