Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om?

Tycker om

om

tycker mycket om

om

tycker mest om

om

det betyder så mycket

att man kanske ska

göra det

lite hoppfullt 

tycker om

om

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-23 22:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kramar om!
2013-12-25

  M:tin
Tycker om!
2013-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP