Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min,mitt och mina?

Min

min blick är trött

mina fötter stilla 

min tanke vilar

mitt jag

i ett vakuum 

och orden dansar på repeat

allt är mitt och mina?

tror jag

min tankar är det jag vill

och inte vill

jag vill styra dem dit

i nordost

men de vill till söder?

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-25 13:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP