Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst?

Jag vill

jag vill

men orkar inte idag

 

idag

är en dag då jag vill

men inte kan

 

idag är en dag

som alla andra

men ändå är den olik dem 

 

jag vill 

jag vill det

men kan inte

 

och smärtan tar över

tröttheten förlamar

mig

 

jag vill skrika

men rösten förblir

tyst




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-25 13:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kram till dig!
2013-12-28

    ej medlem längre
Ingen tröst kanske, men många känner sig nog "utbrända"på juldagen. Kramar som lenar till dig!
2013-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP