Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord VII

Dina älskande ord

stannar kvar inuti mina 

 

du finns i min själ älskade

du finns i min ande

du finns där mina tankar är

dina mjukaste ord

som dansar runt min jord

 

jag älskar dina ord




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-12-28 11:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina texter som alltid
2014-01-13

  ULJO
Vackert
2013-12-30

    ej medlem längre
och det speglas tillbaka på dig
2013-12-28

  M:tin
Vackra ord!!!
2013-12-28

  Rozsi.kovacs

vad fint här belyser du ordets
kraft vackert o begåvat
2013-12-28

  Lars Hedlin
Ömt och fint!
2013-12-28

    ej medlem längre
Mycket vackert skrivet!
2013-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla i dina ord...
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP