Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie


Sex leksaker

Det finns många olika sex leksaker man kan leka med.
Många olika njutningar som man kan välja till ex...

1. Bondage
2. Dildo
3.Sexig underkläder
4.vanlig sex
5.Oralsex
6.Lädersex
7.Posering
8.Porrfilm
9.Sexvibrator
10.Pegging




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-30 19:24



Bookmark and Share


  Kajsa Karin VIP
Hmmm google nästa ;) Tack för att du sprider kunskap o nyfikenhet=)
2013-12-30

    ej medlem längre
Ljuvliga lekar, men måste nog googla jag med ;)
2013-12-30

    ej medlem längre
nu vet jag. google is my friend. åhåjaja.
2013-12-30

    ej medlem längre
är jag jävligt bakom flötet som inte har en aning vad pegging betyder?
2013-12-30
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP