Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja tänk hur man känner sig ibland.... LOST!..


Pusselbitar

Likt

förlorade pusselbilar

i stormen

jag får utkämpa

ett inre krig

av dysterhet

 

där alla hörnbitar är

förlorade

i orkanens öga

till havs

 

där endast

mitt nakna skelett

står kvar i evighetens

mitt

 

och det onda och goda

spelar plockepinn

med resterna

av mina förlorade lemmar

 Men

 

trots allt så lever jag ändå

 

Om det inte är i denna världen

så är det säkert i en annan

 

men lever det gör jag

 

..någonstans..

 




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 552 gånger
Publicerad 2014-01-09 19:31



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Starkt!
2014-02-04

  Maria T
Snart kommer hörnbitarna seglande in mot land i morgonsolens sken
2014-01-28

  sulimaa
Gillar denna massor Lasse ... griper tag...
2014-01-13

  Linda CH VIP
Snygga formuleringar och fängslande filosofiska funderingar.
2014-01-11

  Lars Hedlin
Du beskriver den känslan bra och inlevelsefullt!
2014-01-10

  M.A.J.R
Intressant hur du format denna text. Hursomhelst var denna hög klass,m tycker om denna.
2014-01-10

  lodjuret/seglare VIP
utöver bilden är det en förnämlig reflektion
2014-01-10

  aol
bra skriftat och så berörande vännen,
din tanke om liet, ch att jaget min vän aldrig dör,
2014-01-10

  axveronika
Det onda och goda spelar plockepinn med skelettet - vilken häftig bild. Och kraft i texten
2014-01-09

    ej medlem längre
Starkt skriftat!
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP