Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trettondagen 2014


Ett himla fenomen




En märklig dag, röd
till skillnad från de sex svarta
barnens dag
en nyfödd kallar makten till sig

”Han har ju inget på sig!”
sa barnet i älskad saga
lånta fjädrar
knäar inför oskulden

Ett himla fenomen visar vägen
barnet är stjärnan för dagen
den nakna sanningen
som får kejsarståt på knä




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-06 15:41



Bookmark and Share


  aol
vackert skriftat
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP