Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då brevet jag inte sände






nära dig
tömd på vett
fylld av längtan

sök efter mina svar då
när den räta linjen brutits

då brevet jag inte sände anlänt




Fri vers av kath
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-16 16:43



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Skönlyrik som alltid från din penna....
2006-03-16
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath