Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie


En varm kram från dig

Det enda jag vill ha just nu är en varm kram från just dig.
För mig är en kram en varm passion i kroppen.

Bara en beröring av just dig gör mig lycklig.

Du tröstar mig när jag mår dåligt.
Du bara finns där när jag vill prata.

Jag saknar din närhet på mitt arbete.

Du är saknad av just mig.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-23 18:49



Bookmark and Share


  aol
kram min fina vän igenkännande smärta
2014-01-26

  nalltuss
Häftigt hur man kan slå ihop passion och vänskap i smma grej. Det där måste vi utveckla.

2014-01-25

  mickech
Fint om saknad!
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP