Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

Natt

nattens himmel 

är svart

dödar inte orden

som stjärnorna

tindrande

lyser så stilla

i mitt mörker

fastnar

i hinnans nät

hur ska jag någonsin

kunna glömma 

det som kom 

det som berörde 

du

rymden

i mitt hjärta

rymden i min själ

i universum känner jag

stjärnornas sanning

änglarnas ord

befriar dem

själen viskar dem nu

natt

för nattens himmel

gömmer

en skatt




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-01-20 20:26



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Tjusigt vännen min :)

Kramar..
2014-04-03

    Om
mm..fint :)
2014-03-10

  Lars Hedlin
Så fint gillas mycke t! kram
2014-01-21

  Sofhia Wirström
känslor som berör
fina rader
underbara rader

2014-01-21

  ULJO
Många käsnlor skönjer jag här
2014-01-21

  Gisela Nordell
själslig vibrerande
full med underbar
känsla!
2014-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP