Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en befriande ordföljd




du vet hur spåren lider
av de svåra timmar
som mörklägger dagar

lagda till handlingar
i arkivens dvala

där liv väntar
spänner sin önskan
den som bor i orden

bundna nu i bläckets hud
men en dag vänder livet blad
i en befriande ordföljd




Fri vers av kath
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-03-16 22:12



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Svärtan och hoppet beskrivna så finstämt att den skira stämning du målar upp flyger ut ur orden och berör starkt!!!
2006-03-16
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath